Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S’incrementa la vigilància per evitar els abocaments incontrolats d’escombraries

26/07/2024

L’Ajuntament també estudia col·locar càmeres de videovigilància per evitar les actituds incíviques

La Policia Local ha incrementat la vigilància per evitar els abocaments incontrolats d’escombraries. Una mesura presa després de detectar un increment sobretot a Llerona. Hores d’ara ja s’han fet algunes identificacions sobre aquests fets i els agents continuen investigant per, si procedeix, aplicar les sancions pertinents. Precisament, en aquests mateixos contenidors de Llerona ja s’han col·locat rètols informant que el fet de llençar abocar o abandonar qualsevol deixalla fora dels llocs habilitats comporta una sanció econòmica d’entre 100 i 900 euros, tal i com recullen els articles 68, 69, 70 i 71 de l’Ordenança de Civisme i Convivència de les Franqueses. A més, l’Ajuntament estudia la col·locació de càmeres de videovigilància també als contenidors per evitar les actituds incíviques.

Tot i l’increment de la vigilància per acabar amb aquestes accions d’incivisme, des de l’Ajuntament de les Franqueses s’insta a tota la ciutadania a tenir cura dels espais públics i compartits. «Jo mateix vaig comprovar l’estat dels contenidors de Llerona i entenc les molèsties que ha ocasionat als veïns i les veïnes de la zona. Nosaltres farem la nostra feina per evitar situacions com aquesta, però és important que entre tots i totes vetllem perquè els nostres espais comuns es mantinguin nets. El respecte cap als espais públics ha de ser prioritària per conviure», ha dir l’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Antonio Corchado Ponce.

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat Ciutadana
Contenidors d'escombraries
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2024 a les 10:26h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)